Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева разкри, че гост

...
Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева разкри, че гост
Коментари Харесай

Илиана Раева: Поканили сме Лили Иванова, Слави Трифонов има огромно желание!

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева разкри, че посетител на световно състезание, което ще се организира в " Арена Армеец " от 10 до 16 септември, ще бъде шефът на МОК Томас Бах, който за първи път ще участва на сходен конгрес.

" Благодаря на Министерството на спорта и нашите спонсори за голямата помощ при организацията на международното състезание. Такова оборудване не е правено на никое място. Направихме всичко съгласно условията. Гостите, които ще дойдат, ще бъдат доста удовлетворени от това, което сме създали. Световното ще е с рекорден брой участници - 61 страни. Постарали сме се да предоставим допустимо най-хубавите условия.

Тренировките на гимнастичките ще бъдат в специфичната зала " Златните девойки ", която ще бъде построена на паркинга, само че ще бъде с климатизация и ще има 4 килима. Още три в зала " София ", още два в подготвителната зала на " Арена Армеец ". Оттам непосредствено с топла връзка ще се влиза в спортната зала. Направихме чудеса. Никога не е правено по-удобно. В залата са построени 4 ресторанта.

За международното състезание ще дойдат 67 от нашите международни шампионки в художествената гимнастика. Единствено Анелия Раленкова не може да участва. Пристигат още 15 международни шампионки от Русия, Испания, Италия, Украйна. Алина Кабаева, Евгения Канаева, Маргарита Мамун ще бъдат тук. Ще участва президентът на МОК Томас Бах, който за първи път ще бъде на Световно по художествена гимнастика. От японската телевизия ще снимат филм за международното състезание.

Очакваме рекорден брой почитатели от чужбина. Ще има игри с публиката. Водещите ще интервюират забавните лица по трибуните. Поканили сме особено Лили Иванова. Огромно предпочитание да участва имат Слави Трифонов, Орлин Горанов и Мариана Попова. Всички те са реализатори на някои от музиките в в съчетанията. Приготвили сме трогателен филм за България, подготвяме мощно разкриване и успяхме да организираме запаметяваща се церемония, която ще бъде излъчена в целия свят.

Това ще бъде театър, нищо общо с това, което е правено до момента. Спектакъл със светлинни резултати. Ще има щанд с продукти на Световното. Ще има имитация на златния орден и дипломи, на които собственоръчно ще може да бъде написано, че е международен първенец. Ще има щанд за безвъзмезден грим. Ще се раздават и специфични плакати, на които ще бъде изобразен националният трибагреник ", сподели Раева.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР